Ledige stillinger

Vår hensikt

Doorman AS gjør sitt ytterste for at bransjen skal bli trygg og trivelig. Vi skal bli et team som samarbeider og setter ny standard for morgendagens ordensvakter og vektere, men vi skal aldri bli større enn at vi kan garantere kvaliteten på våre ansatte.

Hva vi ser etter

Doorman ser etter mennesker over 23 år med personlighet som preges av gode holdninger og høy moral. Gutter og jenter som er glad i å kommunisere med andre mennesker, og som har en konfliktdempende og serviceinnstilt holdning. Mennesker med riktig holdning og personlighet er ofte bedre egnet enn en som har årelang erfaring i bransjen. Det kreves at du har tilfredsstillende vandel, og dette vil etter politiets retningslinjer bli sjekket opp ved ansettelse, og deretter hvert år.

Hvilke forkunnskaper er påkrevd?

Alle som jobber hos oss må gjennomføre godkjent vekterkurs i tillegg til ordensvaktkurs. Det er derfor en stor fordel om du har disse fra før. Doorman AS tilbyr alle nødvendige kurs, men deltakelse på disse er ingen garanti for fast ansettelse.

Hva får du som ansatt?

Vi står for bekledning, utstyr og sponser videre opplæring. Du vil bli kjent med mange mennesker og vil få jobbe sammen med trivelige kolleger. Det gode miljøet og trivselen vi har klart å skape i Doorman viser at vi har vært flinke til å selektere personell.

Bli med på laget!

Søknad og CV sendes til post@doorman.no

jobs

Ta kontakt

Doorman AS
Støperigata 30
4014 Stavanger

E-post: post@doorman.no
Vakttelefon: 40 30 5000

Administrasjon

Thor Eirik Pedersen
Daglig leder

Milos Plazinic
Vaktkoordinator

E-post: tep@doorman.no
Telefon: +47 957 23 763
E-post: milos@doorman.no
Telefon: +47 46277817