Om oss

Hvem er vi?
Doorman's grundere består av personell med lang erfaring innen Forsvaret, vekterbransjen og utelivsbransjen. I tillegg har vi meget gode medarbeidere innen politiet, brannvern, førstehjelp, etterretning og sikkerhet.

Med disse forutsetningene håper Doorman å kunne tilby en høy standard på morgendagens ordensvakter og vektere.

Hvorfor Doorman?
En klassisk "doorman" er i utlandet ofte fremstilt som en uniformert dørvert på et fint hotell, med en serviceinnstilt holdning som hilser pent idet han åpner døra for deg. En "bouncer" blir typisk fremstilt som en overdimensjonert kar som er ansatt for å skremme gjestene fra å finne på noe dumt. Denne har ofte ikke så mange andre kvalifikasjoner å spille på enn fysisk størrelse.

Vårt navn Doorman er valgt fordi vi ønsker serviceinnstilt personell som oppfører seg mer som innkastere enn utkastere. En unngår flere konflikter ved å være et steg i forkant, og ved å behandle gjestene på en verdig måte. Dørvakten er utestedets ansikt utad, og gjestene skal få et godt inntrykk av stedet når de kommer, og skal forlate utestedet med et enda bedre inntrykk.

Vårt mål
Doorman ble startet mars 2007 og har som mål å øke kompetansen til ordensvakter og vektere, for å øke både gjestene og de ansattes sikkerhet. Vi skal tilby vakthold med en konfliktdempende og serviceinnstilt holdning som er så bra, at man både forebygger konflikter, samtidig som man gir gjestene en uforglemmelig god opplevelse.

Alle våre ansatte må gjennomføre et obligatorisk 95 timers vekterkurs og et 22 timers ordensvaktkurs. I tillegg setter vi krav til deltakelse på intern opplæring og oppdatering av kurs.

Flere av våre ordensvakter har også 30 timers spesialkurs innen narkotika fra Politihøgskolen.

Dørvakter og vektere hos oss skal være minst 23 år.

Ta kontakt

Doorman AS
Støperigata 30
4014 Stavanger

E-post: post@doorman.no
Vakttelefon: 40 30 5000

Administrasjon

Thor Eirik Pedersen
Daglig leder

Milos Plazinic
Vaktkoordinator

E-post: tep@doorman.no
Telefon: +47 957 23 763
E-post: milos@doorman.no
Telefon: +47 46277817